İçeriğe geç

Hande Yener Kırmızı Kim Yazdı

Kırmızı şarkısı kime ait?

“Red”, Hande Yener’in üçüncü stüdyo albümü Aşk Kadın Ruhundan Anlamak (2004)’ta yer alan bir şarkıdır. Altan Çetin’in yazıp bestelediği eser. Düzenleyen: Çetin ve Ayhan Sayıner.

Hande Yener şarkılarını kim yazıyor?

Şarkı ListesiŞarkı Yazarı(lar)Besteci(ler)”1 Yerde” (Kemal Doğulu ile Düet)Hande YenerErol Temizel”24 Saat”Alper Narman · Fettah CanAlper Narman · Fettah Can”32 Bölüm”Alper Narman · Fettah CanAlper Narman · Fettah Can” Don Hurry sen değilsin”Altan ÇetinAltan Çetin78 satır daha

Hande Yener Romeo’yu kime yazdı?

Yener’in elektronik döneminin ürünlerinden biri olan “Romeo” adlı şarkı, sevgilisi Kadir Doğulu için yazılmıştı.

Hande Yener’i kim meşhur etti?

HANDE YENER Hande Yener’i Hülya Avşar moda evinde keşfeder. Müzik dünyasına girmek için birçok ünlüden yardım isteyen Hande Yener, istediği kapıyı açamaz. Ta ki ünlülerin uğrak yeri olan bir moda evinde satış elemanı olarak çalışana kadar. Hülya Avşar moda evine geldiğinde Hande Yener ona derdini anlatır.

Hande Yener kimin vokalistiydi?

Bu tanışmanın hemen ardından Hande Yener, Sezen Aksu’nun asistanı ve vokalisti olarak çalışmaya başladı ve sanatçıya, Aksu’nun 1993 çıkışlı “Deli Kızın Türküsü” albümünden sonra gerçekleşen 40 konserde eşlik etti.

Kime ne şarkısı kime ait?

Kime Ne, Mansur Ark şarkısı

Hande Yener’in sevgilisi Misha kaç yaşında?

Pop yıldızının sevgilisine uyumlu seçtiği kıyafet olay yarattı. #handeyener #yeni #enmagazinn.

Hande Yener’in eşi kim?

Uğur KulaçoğluHande Yener / Eşi (m. 1990–1994)

Hande Yener nasıl şarkıcı oldu?

Hande Yener’in ilk stüdyo albümü Senden İbaret, 31 Mayıs 2000’de DMC tarafından yayımlandı ve Ercan Saatçi prodüktörlüğünde çıktı, Yener DMC tarafından yayımlanan ilk kadın şarkıcı oldu. Albümün hazırlıkları bir yıl sürdü ve şarkıları Altan Çetin yazdı. Hande Yener’in ilk stüdyo albümü Senden İbaret, 31 Mayıs 2000’de DMC tarafından yayımlandı ve Ercan Saatçi prodüktörlüğünde çıktı, Yener DMC tarafından yayımlanan ilk kadın şarkıcı oldu. Albümün hazırlıkları bir yıl sürdü ve şarkıları Altan Çetin yazdı.

Romeo kime yazıldı?

Şarkıcının o dönem birlikte olduğu Kadir Doğulu’ya ithafen yazılmıştı.

Hande Yener’in annesi kimdir?

Yıldız ÖzyenerHande Yener / Annen

Romeo erkek mi?

Lady Montague, Montague hanedanının başıydı. Montague’nin oğlu Romeo Montague, oyunun erkek kahramanıdır. Benvolio, Romeo’nun kuzeni ve en iyi arkadaşıdır. Lady Montague, Montague hanedanının başıydı. Montague’nin oğlu Romeo Montague, oyunun erkek kahramanıdır. Benvolio, Romeo’nun kuzeni ve en iyi arkadaşıdır.

Hande Yener’in burcu ne?

Ocak 1973’te İstanbul’da doğan Hande Yener, aslen Muğlalı ve baba tarafından da Marmarislidir. Boyu 1.

Hande Yener Muğlalı mı?

Hande Yener, gerçek adı Makbule Hande Özyener (12 Ocak 1973, İstanbul doğumlu), Türk şarkıcıdır.

Fahriye Evceni’ni kim kesfetti?

Tatile geldi ve oyuncu oldu. Almanya’da yaşayan Evcen, tatil yaptığı Türkiye’de izleyici olarak Oya Aydoğan’ın programına katıldı. Daha sonra Aydoğan onu yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.

Kırmızılım şarkısı kime ait?

RedfaceAtilla Taş Stüdyo AlbümüYayın1998StilPopAtilla Taş Kronoloji1 satır daha

Kan ve Gül şarkısı kime ait?

İskender Doğan (27 Temmuz 1953, Manisa doğumlu) Türk şarkıcı-söz yazarıdır. Sözü ve müziği kendisine ait olan “Kan ve Gül” adlı şarkısıyla tanınır. 1969 yılında Milliyet gazetesinin düzenlediği okullar arası müzik yarışmasında solist olarak birinci olan İskender Doğan, bu başarısıyla müziğe ilk adımını atmış oldu.

Gül Rengi şarkısı kime ait?

Gül Rengi, Mustafa Ceceli’nin Kalpten albümünün yedinci şarkısı olup, söz ve müziği Süleyman Billor’a aittir.

Sen şarkısı kime ait?

Sen (şarkı)”Sen”Gülben Ergen Albümünden Şarkı SenCompanyDMCAazarMert EkrenYapımcıGülben Ergen · Taşkın Sabah5 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir